|
|
|
|
|
|
Журналы пользователя
Журналы пользователя:
[Management.com.ua] Останн╕ надходження МЕТОДОЛОГ╤ЧНИХ матер╕ал╕в | Укра╖нська блогосфера | healthcare management | Менеджмент @ БЛОГ | Бизнес-проза Подписаться
В╕дкрився ще один блог Ярослава Федорака ? тепер я ?набридатиму? вам вдв╕ч╕ б╕льше! из журнала пользователя Укра╖нська блогосфера
(Разместил RSS 19 ноя. 2008 г) Спонсор запису: В принцип╕, виб╕р у мене був не надто великий: або п╕двищувати ╕нтенсивн╕сть публ╕кац╕й на ?Укра╖нськ╕й блогосфер╕?, при цьому нехтуючи ╖╖ тематичн╕стю, або все-таки доводити розпочату колись справу до к╕нця ╕ в╕дкривати св╕й особистий широкотематичний блог, домен для якого був куплений (а точн╕ше ? подарований мен╕ на День Народження) вже майже р╕к назад. Ласкаво просимо: Особистий блог Ярослава Федорака (Jarofed.com). Туди, до реч╕, вже перекочувала моя попередня тема з ?Укра╖нсько╖ блогосфери? - так що люди, як╕ давно стежать за цим блогом, повинн╕ в╕дчути маленьке Deja Vu. Розкажу тр╕шки про причини в╕дкриття особистого блога, оск╕льки перш, н╕ж це зробити ? дуже довго вагався.
Ну ╕ насамк╕нець, якщо хтось якимось дивом хоче стати пост╕йним читачем Jarofed.com ? посилання на п╕дписку нового блога знаходиться ось тут. P.S.: окр╕м того, буду надзвичайно вдячний кожному за п╕ар нового блога! За п╕дтримки: Будут ли актуальны печатные кадровые СМИ? Ключевые слова: jarofed.com | блог ярослава федорака | загальна | особистий блог | персональний блог | под╕╖ | ярослав федорак Добавить комментарий |
Телефоны какого производителя являются лучшими для бизнес-пользователей
Nokia
Всего проголосовало: 11
Другие опросы
|
![]() |
![]() |
|
© 1995- Management Consulting, Kiev, Ukraine
- www.mchr.com.ua |