Human Resource Management Consulting, Recruitment,Selection, Personality Testing
Management Consulting, Kiev, Ukraine
Management
Consulting
HRM Consulting
Recruitment, Selection, Personality Testing
Поиск и подбор управленческого персонала
и ключевых специалистов,
психологическое тестирование кандидатов,
внедрение методов управления персоналом

Select The Best!

Вернуться |   English |   Главная |   Клиентам |   Кандидатам |   Украина - Новости |   Статьи |   Книги |   Форум |  Kiev+Job |  Разное |  Бизнес-сообщество |
e-mail Пароль запомнить меня
Опции сайта Главная Журналы Новости Сеть пользователей Объявления Рейтинг
Mac Service
Новый пользователь
Последние записи из журналов
Журналы пользователя
Связаться
Александр Данилюк
Куратор проектов в Management.com.ua

Член сообщества с 05 июл. 2006 г.  (последний раз был в системе 30 дек. 2008 г.)

Информация о пользователе   
Журналы
Александр Данилюк имеет бизнес-контактов: 21

Рейтинг пользователя: 12 (827 баллов)
Добавить в круг общения

Подписаться
В╕дкрився ще один блог Ярослава Федорака ? тепер я ?набридатиму? вам вдв╕ч╕ б╕льше! из журнала пользователя Укра╖нська блогосфера
(Разместил RSS 19 ноя. 2008 г)

Оригинал статьи

Спонсор запису:
Не можете знайти те, що потр╕бно? Блог про пошук та пошуков╕ механ╕зми ? тут вам в╕дкриють вс╕ секрети!

В принцип╕, виб╕р у мене був не надто великий: або п╕двищувати ╕нтенсивн╕сть публ╕кац╕й на ?Укра╖нськ╕й блогосфер╕?, при цьому нехтуючи ╖╖ тематичн╕стю, або все-таки доводити розпочату колись справу до к╕нця ╕ в╕дкривати св╕й особистий широкотематичний блог, домен для якого був куплений (а точн╕ше ? подарований мен╕ на День Народження) вже майже р╕к назад. Ласкаво просимо: Особистий блог Ярослава Федорака (Jarofed.com). Туди, до реч╕, вже перекочувала моя попередня тема з ?Укра╖нсько╖ блогосфери? - так що люди, як╕ давно стежать за цим блогом, повинн╕ в╕дчути маленьке Deja Vu.

Розкажу тр╕шки про причини в╕дкриття особистого блога, оск╕льки перш, н╕ж це зробити ? дуже довго вагався.

1. Першою ╕ основною причиною стало бажання д╕литися деякими особистими спостереженнями, думками ╕ под╕ями, як╕ ну вже аж н╕як не вкладалися у формат вузькотематичного блога, яким ╓ ?Укра╖нська блогосфера?. ╤ншими словами ? розд╕лити ?особисте? та ?профес╕йне?.
  2. Особистий блог да╓ змогу писати про все ╕ при цьому не в╕дчувати, що ти ?виходиш за рамки?. Зв╕сно ? нав╕ть там я не публ╕куватиму абсолютно порожн╕х ╕ н╕кому не потр╕бних пост╕в. Основний критер╕й в╕дбору ?потенц╕йний ╕нтерес для широко╖ аудитор╕╖.
  3. Експерименти, експерименти ╕ ще раз експерименти. Те, що я м╕г би побоюватися зробити на ?Укра╖нськ╕й блогосфер╕? - я з рад╕стю ╕ з легк╕стю зроблю на особистому блоз╕. Скаж╕мо ? в╕дмовлюся в╕д пер╕одичност╕ ╕ писатиму лише тод╕, коли смажений п╕вень у с╕дницю клюне. Дехто каже, що так ╕ потр╕бно! Подивимося, наск╕льки швидко особистий блог Ярослава Федорака набере популярност╕.
  4. Ну ╕ нарешт╕ ? я ще раз в╕дчув, що публ╕куючи контент у р╕зноман╕тних серв╕сах на зразок вКонтакт╓, LiveJournal чи будь-якому ╕ншому UGC (user generated content) проект╕ ? витрачаю власн╕ сили на розвиток чужого б╕знесу. При цьому ? абсолютно безкоштовно. Можливо для когось це абсолютно нормально ? я не засуджую ? але для себе я вир╕шив, що зам╕сть розвитку профайл╕в у соц╕альних мережах краще займуся розвитком як╕сного особистого блога. Але не хвилюйтесь ? ╕з соц╕альних серв╕с╕в я н╕куди не зникну. Просто використовуватиму ╖х по м╕н╕муму ? т╕льки для того, щоб не втратити набутих там контакт╕в.

Ну ╕ насамк╕нець, якщо хтось якимось дивом хоче стати пост╕йним читачем Jarofed.com ? посилання на п╕дписку нового блога знаходиться ось тут.

P.S.: окр╕м того, буду надзвичайно вдячний кожному за п╕ар нового блога!

За п╕дтримки:
Я не був на Едукемп╕, а Мастерп╕сер був. ╤ виклав довжелезну статтю з безл╕ччю фоток. Читати вс╕м, хто пропустив под╕ю!

Недвижимость в Киеве

Будут ли актуальны печатные кадровые СМИ?

автоматизация торговли

Ключевые слова: jarofed.com | блог ярослава федорака | загальна | особистий блог | персональний блог | под╕╖ | ярослав федорак

Добавить комментарий

Вернуться   Search Engine Optimization Вперед

© 1995- Management Consulting, Kiev, Ukraine - www.mchr.com.ua
Последнее обновление:

KMindex Rambler's Top100
= =
= eXTReMe Tracker