|
|
|
|
|
|
Журналы пользователя
Журналы пользователя:
[Management.com.ua] Останн╕ надходження МЕТОДОЛОГ╤ЧНИХ матер╕ал╕в | Укра╖нська блогосфера | healthcare management | Менеджмент @ БЛОГ | Бизнес-проза Подписаться
Стереотипи у блог╕нгу, або Як ви яхту назвете? из журнала пользователя Укра╖нська блогосфера
(Разместил RSS 23 ноя. 2008 г) Стереотипи ? явище однозначно негативне. Принаймн╕, я не знаю жодного прикладу, коли б стереотипи мали позитивний ефект (якщо зна╓те ? просв╕т╕ть мене). ╤ це в тому числ╕ стосу╓ться й блог╕нгу. Наприклад, людина створю╓ св╕й блог, назива╓ його ?Гаджети? ╕ почина╓ писати про mp3-пле╓ри. Вона пише про mp3-пле╓ри тиждень. Пише м╕сяць. Пише три м╕сяц╕. З?явля╓ться все б╕льше та б╕льше зац╕кавлених читач╕в, як╕ люблять mp3-пле╓ри. Вони звикають до стилю ╕ тематики блогера ╕ вихваляють його на вс╕ боки! Тим часом блогер росте, розвива╓ться, його вподобання зм╕нюються, ╕ в один прекрасний день зам╕сть статт╕ про mp3-пле╓ри в╕н пише статтю про моб╕льн╕ телефони. А ще через день ? про комун╕катори та нетбуки.
При цьому частина в╕дв╕дувач╕в рад╕╓, бо вже втомилася читати про т╕ клят╕ mp3-пле╓ри (та ск╕льки ж можна). ╤нша частина звинувачу╓ автора у непосл╕довност╕ ╕ вимага╓ повернення у формат mp3-пле╓р╕в. А блогер зм╕нився ? коло його ╕нтерес╕в розширилося. Зв╕сно, в╕н буде писати ╕ про mp3-пле╓ри?, але про нетбуки ╕ моб╕льн╕ телефони ? теж буде! Зрештою, його блог же назива╓ться ?Гаджети?. Вся справа у стереотипах??нехай ╖м грець! У кожного блога св╕й стереотип. При чому з?явля╓ться в╕н разом ╕з появою самого щоденника. Як ви почали ? того в╕д вас ╕ вимагають надал╕ (ну це якщо вам вдалося хоч когось зац╕кавити). А ви як дума╓те? Чи можливо позбавитися в╕д тако╖ стереотип╕зац╕╖ блога в очах в╕дв╕дувач╕в? За п╕дтримки: официальный дилер Volvo, Land Rover, Jaguar Схож╕ записиКлючевые слова: блог | блогер | блогохак | загальна | розвиток | стаття | стереотип | тема | тематичн╕сть Добавить комментарий |
Какое на Ваш взгляд самое перспективное направление среди мобильных развлечений?
Голосовые услуги
Всего проголосовало: 10
Другие опросы
|
![]() |
![]() |
|
© 1995- Management Consulting, Kiev, Ukraine
- www.mchr.com.ua |