Human Resource Management Consulting, Recruitment,Selection, Personality Testing
Management Consulting, Kiev, Ukraine
Management
Consulting
HRM Consulting
Recruitment, Selection, Personality Testing
Поиск и подбор управленческого персонала
и ключевых специалистов,
психологическое тестирование кандидатов,
внедрение методов управления персоналом

Select The Best!

Вернуться |   English |   Главная |   Клиентам |   Кандидатам |   Украина - Новости |   Статьи |   Книги |   Форум |  Kiev+Job |  Разное |  Бизнес-сообщество |
e-mail Пароль запомнить меня
Опции сайта Главная Журналы Новости Сеть пользователей Объявления Рейтинг
Mac Service
Новый пользователь
Последние записи из журналов
Журналы пользователя
Связаться
Александр Данилюк
Куратор проектов в Management.com.ua

Член сообщества с 05 июл. 2006 г.  (последний раз был в системе 30 дек. 2008 г.)

Информация о пользователе   
Журналы
Александр Данилюк имеет бизнес-контактов: 21

Рейтинг пользователя: 12 (827 баллов)
Добавить в круг общения

Подписаться
Стереотипи у блог╕нгу, або Як ви яхту назвете? из журнала пользователя Укра╖нська блогосфера
(Разместил RSS 23 ноя. 2008 г)

Оригинал статьи

Стереотипи ? явище однозначно негативне. Принаймн╕, я не знаю жодного прикладу, коли б стереотипи мали позитивний ефект (якщо зна╓те ? просв╕т╕ть мене). ╤ це в тому числ╕ стосу╓ться й блог╕нгу.

Наприклад, людина створю╓ св╕й блог, назива╓ його ?Гаджети? ╕ почина╓ писати про mp3-пле╓ри. Вона пише про mp3-пле╓ри тиждень. Пише м╕сяць. Пише три м╕сяц╕. З?явля╓ться все б╕льше та б╕льше зац╕кавлених читач╕в, як╕ люблять mp3-пле╓ри. Вони звикають до стилю ╕ тематики блогера ╕ вихваляють його на вс╕ боки!

Тим часом блогер росте, розвива╓ться, його вподобання зм╕нюються, ╕ в один прекрасний день зам╕сть статт╕ про mp3-пле╓ри в╕н пише статтю про моб╕льн╕ телефони. А ще через день ? про комун╕катори та нетбуки.

При цьому частина в╕дв╕дувач╕в рад╕╓, бо вже втомилася читати про т╕ клят╕ mp3-пле╓ри (та ск╕льки ж можна). ╤нша частина звинувачу╓ автора у непосл╕довност╕ ╕ вимага╓ повернення у формат mp3-пле╓р╕в.

А блогер зм╕нився ? коло його ╕нтерес╕в розширилося. Зв╕сно, в╕н буде писати ╕ про mp3-пле╓ри?, але про нетбуки ╕ моб╕льн╕ телефони ? теж буде! Зрештою, його блог же назива╓ться ?Гаджети?.

Вся справа у стереотипах?

?нехай ╖м грець!

У кожного блога св╕й стереотип. При чому з?явля╓ться в╕н разом ╕з появою самого щоденника. Як ви почали ? того в╕д вас ╕ вимагають надал╕ (ну це якщо вам вдалося хоч когось зац╕кавити).

А ви як дума╓те? Чи можливо позбавитися в╕д тако╖ стереотип╕зац╕╖ блога в очах в╕дв╕дувач╕в?

За п╕дтримки:
Олекс╕й Кача╓в д╕литься з нами власними секретами. Думаю, вам ц╕каво буде ознайомитися з одн╕╓ю ╕з його останн╕х статей: Секреты блоггинга: 8 способов сделать пост самым читаемым.

официальный дилер Volvo, Land Rover, Jaguar

компьютерное обслуживание

Схож╕ записи

Ключевые слова: блог | блогер | блогохак | загальна | розвиток | стаття | стереотип | тема | тематичн╕сть

Добавить комментарий

Вернуться   Search Engine Optimization Вперед

© 1995- Management Consulting, Kiev, Ukraine - www.mchr.com.ua
Последнее обновление:

KMindex Rambler's Top100
= =
= eXTReMe Tracker