|
|
|
|
|
|
Журналы пользователя
Журналы пользователя:
[Management.com.ua] Останн╕ надходження МЕТОДОЛОГ╤ЧНИХ матер╕ал╕в | Укра╖нська блогосфера | healthcare management | Менеджмент @ БЛОГ | Бизнес-проза Подписаться
Як╕ програми для створення, редагування та публ╕кац╕╖ статей використовують укра╖нськ╕ блогери? из журнала пользователя Укра╖нська блогосфера
(Разместил RSS 25 ноя. 2008 г) Якось ран╕ше так виходило, що мен╕ практично не доводилося задумуватися над цим питанням? Нав╕ть не знаю, чому сьогодн╕ захот╕лося досл╕дити даний аспект д╕яльност╕ блогер╕в? Можливо ? заради зм╕н. А можливо ? просто для того, щоб д╕знатися про альтернативн╕ п╕дходи. Особисто я для редагування та публ╕кац╕╖ контенту користуюся двома ╕нструментами: Microsoft Word та вбудованим у Wordpress html-редактором. Ран╕ше, коли ╓диним мо╖м блогом був особистий щоденник на ЖЖ, я взагал╕ не використовував зовн╕шн╕х програм. Писав текст безпосередньо у в╕конц╕ для публ╕кац╕╖ LiveJournal ╕ в╕дразу ж в╕дправляв створений контент ?in the AIR? шляхом натискання кнопочки ?опубл╕кувати?. Зр╕дка, якщо текст виходив занадто довгим, збер╕гав його у окремому txt-файл╕, так би мовити ?про всяк випадок?.
П╕зн╕ше, разом з переходом на платформу Wordpress та початком публ╕кац╕╖ б╕льш-менш осмислених статей, як╕ були б ц╕кавими не лише мен╕ та найближчим друзям, виникла потреба б╕льш комплексних ╕нструмент╕в для редакц╕╖. ╤ таким ╕нструментом ?по-замовчуванню? став звичний для б╕льшост╕ користувач╕в Windows продукт Microsoft Word. Дехто вже нав╕ть встиг назвати мене ?збоченцем?, коли д╕знався, що я використовую Word для написання зам╕ток у блог. Що ж ? на кол╕р та смак товариш не всяк. Для перенесення уже створеного тексту в онлайн я зазвичай користуюся вбудованим вордперс╕вським редактором. При цьому його в╕зуальний редактор мене просто драту╓, оск╕льки пост╕йно намага╓ться зм╕нити верстку документа на св╕й лад, тод╕ як я звик, що комп?ютери мене слухаються ╕ роблять так, як хочу я, а не так ? як хочуть вони. Б╕льше того, нав╕ть коли стаття уже зверстана у html-редактор╕ ╕ ти хочеш переключитися на в╕зуальний, щоб глянути, як воно вигляда╓ ? останн╕й все-р╕вно у б╕льшост╕ випадк╕в умудря╓ться впихнути як╕сь зайв╕ теги у код. Тому мен╕ довелося повн╕стю в╕дмовитися в╕д ?переваг? граф╕чного редактора ╕ користуватися лише html-редактором для публ╕кац╕╖ статей. Зв╕сно, публ╕кац╕я статей у html-редактор╕ в╕дбира╓ тр╕шки б╕льше часу, н╕ж у в╕зуальному, але, якщо до нього звикнути, то жити можна! Так виходить, що я виявився менш просунутим у технолог╕чному план╕ публ╕кац╕╖ статей, н╕ж багато хто з мо╖х друз╕в блогер╕в, як╕ користуються для цих потреб спец╕ал╕зованими зовн╕шн╕ми програмами. Тож мен╕ стало ц╕каво, як╕ саме програми найб╕льш часто використовуються для публ╕кац╕╖ контенту у р╕зних CMS та як╕ ╖хн╕ реальн╕ переваги? Може ╓ сенс ╕ соб╕ таку поставити! А якими програмами ╕ чому користу╓тесь ви? За п╕дтримки: Схож╕ записиКлючевые слова: wordpress | блог | блогосфера | загальна | програма | публ╕кац╕я | редактор Добавить комментарий |
ПРОДАЮ НУЖНУЮ ВЕЩЬ. БЛАГОДАРЮ ЗА ПОНИМАНИЕ! (какая первая ассоциация возникает по прочтению данного текста у Вас, великомудрые мужы?)
БИРУ! внушает доверие!
Всего проголосовало: 15
Другие опросы
|
![]() |
![]() |
|
© 1995- Management Consulting, Kiev, Ukraine
- www.mchr.com.ua |