|
|
|
|
|
|
Журналы пользователя
Журналы пользователя:
[Management.com.ua] Останн╕ надходження МЕТОДОЛОГ╤ЧНИХ матер╕ал╕в | Укра╖нська блогосфера | healthcare management | Менеджмент @ БЛОГ | Бизнес-проза Подписаться
Як укра╖нськ╕ блогери ставляться до статей-списк╕в? из журнала пользователя Укра╖нська блогосфера
(Разместил RSS 29 ноя. 2008 г) Як вже неодноразово згадувалося у р╕зних статтях цього блога: списки ? це один з найприваблив╕ших ╕ найулюблен╕ших ╕нструмент╕в св╕тових блогер╕в. Адже саме оформлення у вигляд╕ списку дозволя╓ не лише розкласти по поличках ╕де╖ статт╕, але й зробити ╖╖ б╕льш граф╕чно привабливою як для потенц╕йних в╕дв╕дувач╕в, так ╕ для пошукових робот╕в. Вт╕м, на мою думку, оск╕льки явище списк╕в дуже сильно поширилося по блогосфер╕ ? з кожним днем з?явля╓ться все б╕льше та б╕льше людей, як╕ з тих чи ╕нших причин недолюблюють списки та перел╕ки у постах.
Опитування, яке я вир╕шив прикр╕пити до ц╕╓╖ суботньо╖ статт╕, виникло як в╕дпов╕дь на дискус╕ю у коментарях до одн╕╓╖ ╕з попередн╕х статей ?Як спонукати в╕дв╕дувач╕в прочитати ваш пост повн╕стю?. Я чудово розум╕ю, що результати цього опитування навряд чи можуть вважатися репрезентативними та стов╕дсотково достов╕рними. Але на загальн╕ тенденц╕╖, думаю, вони вкажуть. Отже, як ви ставитесь до списк╕в?Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.П╕дсумки опитування будуть проведен╕ по його зак╕нченню (п╕сля 15 грудня). За п╕дтримки: Схож╕ записиКлючевые слова: голосування | дискус╕я | загальна | запис | коментар | опитування | под╕╖ | пост | список | стаття Добавить комментарий |
что на Ваш взгляд являеться первичным, при создании проэкта?
идея проэкта
Всего проголосовало: 14
Другие опросы
|
![]() |
![]() |
|
© 1995- Management Consulting, Kiev, Ukraine
- www.mchr.com.ua |