Human Resource Management Consulting, Recruitment,Selection, Personality Testing
Management Consulting, Kiev, Ukraine
Management
Consulting
HRM Consulting
Recruitment, Selection, Personality Testing
Поиск и подбор управленческого персонала
и ключевых специалистов,
психологическое тестирование кандидатов,
внедрение методов управления персоналом

Select The Best!

Вернуться |   English |   Главная |   Клиентам |   Кандидатам |   Украина - Новости |   Статьи |   Книги |   Форум |  Kiev+Job |  Разное |  Бизнес-сообщество |
e-mail Пароль запомнить меня
Опции сайта Главная Журналы Новости Сеть пользователей Объявления Рейтинг
Mac Service
Новый пользователь
Последние записи из журналов
Журналы пользователя
Связаться
Александр Данилюк
Куратор проектов в Management.com.ua

Член сообщества с 05 июл. 2006 г.  (последний раз был в системе 30 дек. 2008 г.)

Информация о пользователе   
Журналы
Александр Данилюк имеет бизнес-контактов: 21

Рейтинг пользователя: 12 (827 баллов)
Добавить в круг общения

Подписаться
Як укра╖нськ╕ блогери ставляться до статей-списк╕в? из журнала пользователя Укра╖нська блогосфера
(Разместил RSS 29 ноя. 2008 г)

Оригинал статьи

Як вже неодноразово згадувалося у р╕зних статтях цього блога: списки ? це один з найприваблив╕ших ╕ найулюблен╕ших ╕нструмент╕в св╕тових блогер╕в. Адже саме оформлення у вигляд╕ списку дозволя╓ не лише розкласти по поличках ╕де╖ статт╕, але й зробити ╖╖ б╕льш граф╕чно привабливою як для потенц╕йних в╕дв╕дувач╕в, так ╕ для пошукових робот╕в.

Вт╕м, на мою думку, оск╕льки явище списк╕в дуже сильно поширилося по блогосфер╕ ? з кожним днем з?явля╓ться все б╕льше та б╕льше людей, як╕ з тих чи ╕нших причин недолюблюють списки та перел╕ки у постах.

Опитування, яке я вир╕шив прикр╕пити до ц╕╓╖ суботньо╖ статт╕, виникло як в╕дпов╕дь на дискус╕ю у коментарях до одн╕╓╖ ╕з попередн╕х статей ?Як спонукати в╕дв╕дувач╕в прочитати ваш пост повн╕стю?.

Я чудово розум╕ю, що результати цього опитування навряд чи можуть вважатися репрезентативними та стов╕дсотково достов╕рними. Але на загальн╕ тенденц╕╖, думаю, вони вкажуть.
Протягом наступних к╕лькох тижн╕в голосування вис╕тиме у сайдбар╕ блога, а також у сам╕й ц╕й статт╕. Тим хто чита╓ через р╕дер: будь-ласка, зайд╕ть на блог ╕ проголосуйте.

Отже, як ви ставитесь до списк╕в?

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

П╕дсумки опитування будуть проведен╕ по його зак╕нченню (п╕сля 15 грудня).

За п╕дтримки:
Сколько времени существует блогосфера - столько принимаются попытки ее монетизации! Блогун - крупнейший организатор рекламных кампаний в кириличном сегменте блогосферы!

Схож╕ записи

Ключевые слова: голосування | дискус╕я | загальна | запис | коментар | опитування | под╕╖ | пост | список | стаття

Добавить комментарий

Вернуться   Search Engine Optimization Вперед

© 1995- Management Consulting, Kiev, Ukraine - www.mchr.com.ua
Последнее обновление:

KMindex Rambler's Top100
= =
= eXTReMe Tracker