|
|
|
|
|
|
Журналы пользователя
Журналы пользователя:
[Management.com.ua] Останн╕ надходження МЕТОДОЛОГ╤ЧНИХ матер╕ал╕в | Укра╖нська блогосфера | healthcare management | Менеджмент @ БЛОГ | Бизнес-проза Подписаться
Охорона здоров?я у св╕т╕. Рейтинг систем охорони здоров?я из журнала пользователя healthcare management
(Разместил RSS 26 авг. 2008 г)
1 Франц╕я Ц╕каво, що б╕льш╕сть кра╖н першо╖ двадцятки складають ╓вропейськ╕ кра╖ни. США пос╕дають 37 м╕сце, Канада - 30-те. Укра╖на 79-та. За якими принципами розташован╕ кра╖ни у рейтингу? Система розрахунк╕в ╓ довол╕ складною, але критер╕╖ добре в╕дом╕ та зрозум╕л╕: 1) фактори, як╕ стосуються власне систем охорони здоров’я: швидк╕сть в╕дпов╕д╕ системи на звернення, справедлив╕сть ф╕нансових внеск╕в, загальн╕ витрати на охорону здоров’я; 2) р╕вень здоров’я населення кра╖ни (по-сут╕ в╕доража╓ результати роботи систем); Висновки hm. Безперечно, далеко не вс╕ вважають рейтинг ВООЗ ╕деальним, ╕ я також далекий в╕д того, щоб надто покладатися на нього. Разом з тим, оц╕нка кра╖н, запропонована ВООЗ, говорить багато про що, ╕ це варто визнати. В подальшому, у в╕дображенн╕ систем р╕зних кра╖н св╕ту ми будемо ор╕╓нтуватися на цей рейтинг, не сл╕дуючи йому надто строго - через обмеження рейтингу як такого та 8-р╕чну давн╕сть його складення. Ключевые слова: вооз | охорона здоров'я у св╕т╕ | рейтинг | система Добавить комментарий |
Как вы ищете свою работу?
Ищу среди того, что предлагают
Всего проголосовало: 20
Другие опросы
|
![]() |
![]() |
|
© 1995- Management Consulting, Kiev, Ukraine
- www.mchr.com.ua |