Human Resource Management Consulting, Recruitment,Selection, Personality Testing
Management Consulting, Kiev, Ukraine
Management
Consulting
HRM Consulting
Recruitment, Selection, Personality Testing
Поиск и подбор управленческого персонала
и ключевых специалистов,
психологическое тестирование кандидатов,
внедрение методов управления персоналом

Select The Best!

Вернуться |   English |   Главная |   Клиентам |   Кандидатам |   Украина - Новости |   Статьи |   Книги |   Форум |  Kiev+Job |  Разное |  Бизнес-сообщество |
e-mail Пароль запомнить меня
Опции сайта Главная Журналы Новости Сеть пользователей Объявления Рейтинг
Mac Service
Новый пользователь
Последние записи из журналов
Журналы пользователя
Связаться
Александр Данилюк
Куратор проектов в Management.com.ua

Член сообщества с 05 июл. 2006 г.  (последний раз был в системе 30 дек. 2008 г.)

Информация о пользователе   
Журналы
Александр Данилюк имеет бизнес-контактов: 21

Рейтинг пользователя: 12 (827 баллов)
Добавить в круг общения

Подписаться
Враження про виставку ?Охорона здоров?я 2008? из журнала пользователя healthcare management
(Разместил RSS 24 окт. 2008 г)

Оригинал статьи

Виставка Охорона Здоров\'я 2008Хот╕ла б  под╕литись враженнями про виставку. Думаю, що б╕льш╕сть погодиться з╕ мною,  що ╖╖ можна було б назвати по ╕ншому - наприклад, виставка ?Обладнання та витратн╕ матер╕али для медицини?. Така назва краще в╕добразила б ╖╖ спец╕ал╕зац╕ю.

Дозвольте под╕литись короткими  висновками та спостереженнями з цього заходу:

1)       Укра╖на - ц╕кавий ринок збуту медичного обладнання пров╕дних св╕тових виробник╕в.

2)      Найб╕льш презентабельн╕  стенди - це стенди компан╕й-виробник╕в обладнання (Toshiba, Siemens, Philips)  ╕ витратних матер╕ал╕в (Olympus).

3)      На р╕вн╕ з пров╕дними виробниками  обладнання  - укра╖нськ╕ ф╕рми-постачальники   медичного обладнання. Так, наприклад компан╕я Укрмед була представлена трьома доч╕рн╕ми компан╕ями, як╕ постачають обладнання ╕ замаються проектним плануванням л╕карень.

4)      ╤нформац╕йн╕ медичн╕ системи - тема, якою почали ц╕кавитись майже вс╕ ?г╕ганти? ╕нформац╕йних технолог╕й: ╤нком, Квазар-М╕кро, Терасофт. Ц╕кавою ╓ вза╓мод╕я компан╕╖ Терасофт ╕ Укрмед. Терасофт - в╕дома компан╕я - розробник CRM- систем, а Укрмед - в╕дома компан╕я постачальник обладнання в державн╕ л╕карн╕. Можна здогадатись, що Укрмед спробу╓ ?протолкнуть непротолкуемое? в державн╕ кл╕н╕ки…ц╕кавим ╓ те, що деяк╕ з компан╕й пропонують до продажу  абсолютно не готовий продукт.

5)      Деяк╕ укра╖нськ╕ виробники  забезпечують соб╕ прибуток, достатн╕й для того, щоб брати участь у виставц╕ (варт╕сть участ╕  у виставц╕ старту╓ в╕д 5000 у.о.). 

6)      На виставц╕ були пом╕чен╕ кер╕вники багатьох кл╕н╕к як приватних, так ╕ державних, отже виставка ╓ популярною серед кер╕вник╕в кл╕н╕к.

См╕шн╕ фрази з виставки:

?А Вы пакетик выдаете, что бы это макулатуру сложить?? (це про буклети нашо╖ компан╕╖, за як╕ ми виклали чималеньку суму); ?Мимо конфет пройти не могу?; ?Что тут у Вас??; ?Сделайте мне подборочку?. 

Ключевые слова: загальна | охорона здоров'я 2008

Добавить комментарий

Вернуться   Search Engine Optimization Вперед

© 1995- Management Consulting, Kiev, Ukraine - www.mchr.com.ua
Последнее обновление:

KMindex Rambler's Top100
= =
= eXTReMe Tracker