|
|
|
|
|
|
Журналы пользователя
Журналы пользователя:
[Management.com.ua] Останн╕ надходження МЕТОДОЛОГ╤ЧНИХ матер╕ал╕в | Укра╖нська блогосфера | healthcare management | Менеджмент @ БЛОГ | Бизнес-проза Подписаться
Враження про виставку ?Охорона здоров?я 2008? из журнала пользователя healthcare management
(Разместил RSS 24 окт. 2008 г)
Дозвольте под╕литись короткими висновками та спостереженнями з цього заходу:
2) Найб╕льш презентабельн╕ стенди - це стенди компан╕й-виробник╕в обладнання (Toshiba, Siemens, Philips) ╕ витратних матер╕ал╕в (Olympus). 3) На р╕вн╕ з пров╕дними виробниками обладнання - укра╖нськ╕ ф╕рми-постачальники медичного обладнання. Так, наприклад компан╕я Укрмед була представлена трьома доч╕рн╕ми компан╕ями, як╕ постачають обладнання ╕ замаються проектним плануванням л╕карень. 4) ╤нформац╕йн╕ медичн╕ системи - тема, якою почали ц╕кавитись майже вс╕ ?г╕ганти? ╕нформац╕йних технолог╕й: ╤нком, Квазар-М╕кро, Терасофт. Ц╕кавою ╓ вза╓мод╕я компан╕╖ Терасофт ╕ Укрмед. Терасофт - в╕дома компан╕я - розробник CRM- систем, а Укрмед - в╕дома компан╕я постачальник обладнання в державн╕ л╕карн╕. Можна здогадатись, що Укрмед спробу╓ ?протолкнуть непротолкуемое? в державн╕ кл╕н╕ки…ц╕кавим ╓ те, що деяк╕ з компан╕й пропонують до продажу абсолютно не готовий продукт. 5) Деяк╕ укра╖нськ╕ виробники забезпечують соб╕ прибуток, достатн╕й для того, щоб брати участь у виставц╕ (варт╕сть участ╕ у виставц╕ старту╓ в╕д 5000 у.о.). 6) На виставц╕ були пом╕чен╕ кер╕вники багатьох кл╕н╕к як приватних, так ╕ державних, отже виставка ╓ популярною серед кер╕вник╕в кл╕н╕к. См╕шн╕ фрази з виставки: ?А Вы пакетик выдаете, что бы это макулатуру сложить?? (це про буклети нашо╖ компан╕╖, за як╕ ми виклали чималеньку суму); ?Мимо конфет пройти не могу?; ?Что тут у Вас??; ?Сделайте мне подборочку?.
Ключевые слова: загальна | охорона здоров'я 2008 Добавить комментарий |
насколько удобен для рабочего знакомства данный сервис?
очень, это что-то новое
Всего проголосовало: 20
Другие опросы
|
![]() |
![]() |
|
© 1995- Management Consulting, Kiev, Ukraine
- www.mchr.com.ua |