Human Resource Management Consulting, Recruitment,Selection, Personality Testing
Management Consulting, Kiev, Ukraine
Management
Consulting
HRM Consulting
Recruitment, Selection, Personality Testing
Поиск и подбор управленческого персонала
и ключевых специалистов,
психологическое тестирование кандидатов,
внедрение методов управления персоналом

Select The Best!

Вернуться |   English |   Главная |   Клиентам |   Кандидатам |   Украина - Новости |   Статьи |   Книги |   Форум |  Kiev+Job |  Разное |  Бизнес-сообщество |
e-mail Пароль запомнить меня
Опции сайта Главная Журналы Новости Сеть пользователей Объявления Рейтинг
Mac Service
Новый пользователь
Последние записи из журналов
Журналы пользователя
Связаться
Александр Данилюк
Куратор проектов в Management.com.ua

Член сообщества с 05 июл. 2006 г.  (последний раз был в системе 30 дек. 2008 г.)

Информация о пользователе   
Журналы
Александр Данилюк имеет бизнес-контактов: 21

Рейтинг пользователя: 12 (827 баллов)
Добавить в круг общения

Подписаться
RE: ?В охорон╕ здоровя конкуренц╕╖ не буде? из журнала пользователя healthcare management
(Разместил RSS 05 ноя. 2008 г)

Оригинал статьи

конкуренц╕я

Багато кер╕вник╕в кл╕н╕к кажуть про те, що конкуренц╕╖ в охорон╕ здоров’я не буде. Що це соц╕альна галузь, що це не дуже виг╕дно з точки зору б╕знесу, що в нас нема╓ страхування ╕ ще море аргумент╕в..

Пропоную взяти одну з найрозвинен╕ших галузей сьогодн╕ ? банк╕вський сектор, проанал╕зувати як в╕н розвивався, а пот╕м задуматись про охорону здоров’я.

Отже банк╕вський сектор.
В радянськ╕ часи ми мали монопол╕ста ? Ощадбанк. Це була установа, яка мала обмежену к╕льксть послуг, що надавали в╕чно незадоволден╕ т╕тоньки. В той час нав╕ть н╕хто ╕ думати не м╕г, що конкуренц╕я можлива, а авторитет прац╕вник╕в Ощадбанку може бути п╕д загрозою.
З приходом ринково╖ економ╕ки, в Укра╖н╕ були заснован╕ приватн╕ банки. ╥х було не багато, ╕ знову ж таки кл╕╓нтом були не ст╕льки люди, як╕ брали або клали грош╕, а прац╕вники тих банк╕в, кер╕вництво яких досить в╕льно почувалось ╕ не вважало ╕нших учасник╕в конкурентами.

Сьогодн╕ банк╕в багато. Сьогодн╕ виживають т╕льки найсильн╕ш╕. Банки змушен╕ думати про свого кл╕╓нта. Вони замовляють консультац╕йн╕ послуги, створюють в╕дд╕ли з якост╕, сьогодн╕ вони вже знають ╕ впевнен╕, що дал╕ буде ще важче. Сьогодн╕ ╖х поглинають б╕льш╕ банки.
В╕д в╕чно незадоволених т╕точок до сьогодн╕шн╕х вже конкурентних час╕в пройшло трохи менше 15 рок╕в.
На мою думку, кер╕вникам кл╕н╕к варто задуматись про можливий сценар╕й розвитку ринку.
Подумати про завтра вже сьогодн╕.

Ключевые слова: кл╕н╕ки | конкуренц╕я | система охорони здоров'я

Добавить комментарий

Вернуться   Search Engine Optimization Вперед

© 1995- Management Consulting, Kiev, Ukraine - www.mchr.com.ua
Последнее обновление:

KMindex Rambler's Top100
= =
= eXTReMe Tracker