|
|
|
|
|
|
Журналы пользователя
Журналы пользователя:
[Management.com.ua] Останн╕ надходження МЕТОДОЛОГ╤ЧНИХ матер╕ал╕в | Укра╖нська блогосфера | healthcare management | Менеджмент @ БЛОГ | Бизнес-проза Подписаться
Що вони соб╕ вибрали? из журнала пользователя healthcare management
(Разместил RSS 11 ноя. 2008 г)
Все правильно, але н╕хто не зна╓, як це буде зроблено. Жоден оглядач в ╕нтернет╕, якого мен╕ довелося читати, не сказав: “ну ось, нарешт╕ Обама зробить оце, оце ╕ ще оце”. В мереж╕ л╕та╓ або якась нестримна рад╕сть, або легкий скепсис, або констатац╕я, що ось, новому президенту доведеться боротися з цим ╕ цим. Але найб╕льше - сильних до сл╕з емоц╕й, що нарешт╕, прийшов спаситель, ╕ тепер буде нам щастя. Але т╕, хто вже заспоко╖вся ╕ потроху починають розбиратися, що ж тепер буде, виглядають дещо спантеличеними. Бо якогось ч╕ткого плану Обами в охорон╕ здоров’я н╕хто не зна╓. Об╕цяв дати ус╕м страховий план. Але як? Х╕лар╕ Кл╕нтон ледь не перемогла завдяки об╕цянкам зробити систему з ╓диним платником - державою (щось на зразок нашо╖ т╕льки в ╕деал╕), без всяких приватних компан╕й. Але однопарт╕╓ць Обама в╕д цих об╕цянок “устранился”. Воно ╕ зрозум╕ло: страшно прямо посеред США розводити такий “комун╕зм”. Поряд з цим ╓ об╕цянка зробити щось значно соц╕ал╕зован╕ше, н╕ж ╓ тепер. Отож ╕дуть чутки про те, що приватним страховим компан╕ям буде дуже тяжко, бо ╖х просто заженуть у податкову “газову камеру”. Блог Health Care BS пров╕в аналог╕ю ╕з енергетикою: за Обами будь-хто може в╕дкрити електростанц╕ю на вуг╕лл╕, але вона моментально збанкрут╕╓ через еколог╕чн╕ податки. Приблизно те ж саме “св╕тить” ╕ великим страховим компан╕ям. А от авторитетне видання Health Affairs засумн╕валося: навряд чи пол╕тика жорсткого адм╕н╕стративного регулювання приватного страхування “вил╕ку╓” неправильн╕ стимули, як╕ живлять кор╕ння сьогодн╕шньо╖ кризи охорони здоров’я у США. Одним словом, дуже схоже, що попул╕зм д╕стався нав╕ть Америки. Хай я помилюсь, звичайно… Хай я помилюсь ╕ роки ламання напевно найб╕льш св╕тлих м╕зк╕в у св╕т╕ над тим, як реформувати систему, завершаться чимось б╕льш г╕дним, ан╕ж банальною пол╕тикою прикриття попул╕стських об╕цянок. Ключевые слова: обама | реформи | реформи в охорон╕ здоров'я Добавить комментарий |
Вы слышали обо мне? (может у когото есть в MoiKug или LinkedIn)
ДА
Всего проголосовало: 3
Другие опросы
|
![]() |
![]() |
|
© 1995- Management Consulting, Kiev, Ukraine
- www.mchr.com.ua |