Human Resource Management Consulting, Recruitment,Selection, Personality Testing
Management Consulting, Kiev, Ukraine
Management
Consulting
HRM Consulting
Recruitment, Selection, Personality Testing
Поиск и подбор управленческого персонала
и ключевых специалистов,
психологическое тестирование кандидатов,
внедрение методов управления персоналом

Select The Best!

Вернуться |   English |   Главная |   Клиентам |   Кандидатам |   Украина - Новости |   Статьи |   Книги |   Форум |  Kiev+Job |  Разное |  Бизнес-сообщество |
e-mail Пароль запомнить меня
Опции сайта Главная Журналы Новости Сеть пользователей Объявления Рейтинг
Mac Service
Новый пользователь
Последние записи из журналов
Журналы пользователя
Связаться
Александр Данилюк
Куратор проектов в Management.com.ua

Член сообщества с 05 июл. 2006 г.  (последний раз был в системе 30 дек. 2008 г.)

Информация о пользователе   
Журналы
Александр Данилюк имеет бизнес-контактов: 21

Рейтинг пользователя: 12 (827 баллов)
Добавить в круг общения

Подписаться
Простота мотивац╕╖. Чому вона не працю╓? из журнала пользователя Менеджмент @ БЛОГ
(Разместил RSS 26 ноя. 2008 г)

Оригинал статьи

Простота мотивац╕╖. Чому вона не працю╓?"Мотивац╕я - це процес стимулювання прац╕вник╕в до зд╕йснення ефективно╖ д╕яльност╕, спрямовано╖ на досягнення ц╕лей п╕дпри╓мства. Мотивац╕я необх╕дна для ефективного виконання прийнятих р╕шень ╕ запланованих завдань".

Таке визначення мотивац╕╖ да╓ укра╖нський вар╕ант В╕к╕пед╕╖.

Для мене вигляда╓ занадто складно: Як стимулювати? Ск╕льки це кошту╓? Як прив'язувати мотивац╕ю до завдань ╕ ц╕лей? Як мотивувати самого себе? ╤ чому ця мотивац╕я не працю╓?

На вс╕ питання не в╕дпов╕м, але на деяк╕ спробую... Не люблю складн╕ питання, але люблю прост╕ в╕дпов╕д╕. Почну з в╕дпов╕дей, а питання знайдуться сам╕ :-)

В╕дпов╕дь 1. Хочеш себе замотивувати - знайди св╕й п╕столет. А яке ж питання до ц╕╓╖ в╕дпов╕д╕? Хочете його знати - тод╕ див╕ться наступне в╕део.

П╕сля перегляду в╕део я поставив соб╕ питання: Що мене найкраще мотиву╓? А яке питання Ви поставили самому соб╕?

В╕дпов╕дь 2. Якщо люди н╕чого не роблять - значить така у них мотивац╕я... Шукайте питання в наступному в╕део.

Мо╓ питання було таким: Чому люди можуть не хот╕ти працювати? В╕дпов╕дь див╕ться вище :-).

Можливо Ваш╕ п╕длегл╕/колеги н╕чого не роблять, тому що ╖м це виг╕дно. Чому так в╕дбува╓ться - це ╕ ╓ питання для справжнього кер╕вника.

Розум╕ю, що сказав занадто мало. Але, як то кажуть, краще 100 раз побачити... Якщо мало - можете подивитись ще.
Висновки роб╕ть сам╕.

Ключевые слова: загальна

Добавить комментарий

Вернуться   Search Engine Optimization Вперед

© 1995- Management Consulting, Kiev, Ukraine - www.mchr.com.ua
Последнее обновление:

KMindex Rambler's Top100
= =
= eXTReMe Tracker