Mac Service
|
|
|
|
|
|
Журналы пользователя
Журналы пользователя:
[Management.com.ua] Останн╕ надходження МЕТОДОЛОГ╤ЧНИХ матер╕ал╕в | Укра╖нська блогосфера | healthcare management | Менеджмент @ БЛОГ | Бизнес-проза Подписаться
Простота мотивац╕╖. Чому вона не працю╓? из журнала пользователя Менеджмент @ БЛОГ
(Разместил RSS 26 ноя. 2008 г) "Мотивац╕я - це процес стимулювання прац╕вник╕в до зд╕йснення ефективно╖ д╕яльност╕, спрямовано╖ на досягнення ц╕лей п╕дпри╓мства. Мотивац╕я необх╕дна для ефективного виконання прийнятих р╕шень ╕ запланованих завдань".Таке визначення мотивац╕╖ да╓ укра╖нський вар╕ант В╕к╕пед╕╖. Для мене вигляда╓ занадто складно: Як стимулювати? Ск╕льки це кошту╓? Як прив'язувати мотивац╕ю до завдань ╕ ц╕лей? Як мотивувати самого себе? ╤ чому ця мотивац╕я не працю╓? На вс╕ питання не в╕дпов╕м, але на деяк╕ спробую... Не люблю складн╕ питання, але люблю прост╕ в╕дпов╕д╕. Почну з в╕дпов╕дей, а питання знайдуться сам╕ :-) В╕дпов╕дь 1. Хочеш себе замотивувати - знайди св╕й п╕столет. А яке ж питання до ц╕╓╖ в╕дпов╕д╕? Хочете його знати - тод╕ див╕ться наступне в╕део. П╕сля перегляду в╕део я поставив соб╕ питання: Що мене найкраще мотиву╓? А яке питання Ви поставили самому соб╕? В╕дпов╕дь 2. Якщо люди н╕чого не роблять - значить така у них мотивац╕я... Шукайте питання в наступному в╕део. Мо╓ питання було таким: Чому люди можуть не хот╕ти працювати? В╕дпов╕дь див╕ться вище :-). Можливо Ваш╕ п╕длегл╕/колеги н╕чого не роблять, тому що ╖м це виг╕дно. Чому так в╕дбува╓ться - це ╕ ╓ питання для справжнього кер╕вника. Розум╕ю, що сказав занадто мало. Але, як то кажуть, краще 100 раз побачити... Якщо мало - можете подивитись ще. Висновки роб╕ть сам╕. Ключевые слова: загальна Добавить комментарий |
Часто ли в ночных клубах ТЫ обращаешь внимание на рекламу незнакомого тебе ранее СПОНСОРА?
В каких-каких "клюбах" (означает, что ТЫ не посещаешь клубы)
Всего проголосовало: 16
Другие опросы
|
![]() |
![]() |
|
© 1995- Management Consulting, Kiev, Ukraine
- www.mchr.com.ua |