Mac Service
|
|
|
|
|
|
Журналы пользователя
Журналы пользователя:
Работа | Мата Хари против Штирлица | Эмоциональный дизайн: японский Kansei инжиниринг [6] | Банк идей | Sell Me | А знаете ли Вы, что... | Хроники пикирующего бомбардировщика | Моя совeсть чиста, я ею не пользуюсь (c) | интернетные штучки | Вебэкономист.ru - бизнес журнал | Как Все Глупо | DesignCollector - сайт месяца | cssing | АИН: Аналитика | Владимир Яшников | DesignCollector - Журнал для дизайнеров | AJAX Planet | E-commerce.com.ua - всеукраинский центр электронной коммерции | тенденции | Жизнь как она есть | М╕жнародний фонд "В╕дродження" | венчурный бизнес | Баблог | Webmascon Daily | LifeHack.ru | ДК им. Шри Япутры | Досуг | Философия Денег | Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя | blog.mazoo.net | Воскресные байты | Powered by Mambo 4.5.2 | Alexey Mas | kapousta's live blog | журнал "Деньги" | Вебпланета - все новости | Comments for toodoo | Менеджмент @ БЛОГ | Хабрахабр: главная страница | moneta | BIW - online-журнал бизнеса в интернете - Интернет-бизнес и интернет-коммерция Подписаться
Нов╕ в╕яння у п╕дговц╕ наукових кадр╕в (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 03 сен. 2008 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя В останньому в╕снику ВАК Укра╖ни (?8 в╕д 2008 року) ╓ опубл╕ковано проект закону Укра╖ни "Про атестац╕ю наукових та науково-педагог╕чних кадр╕в вищо╖ квал╕ф╕кац╕╖". Проект п╕дготував ВАК Укра╖ни за дорученням Каб╕нету м╕н╕стр╕в. read more... (читать далее)
Докторська дисертац╕я (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 16 авг. 2008 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя У 2008 роц╕ усп╕шно захищено дисертац╕ю "Методи та засоби позиц╕онування сайт╕в у систем╕ World Wide Web", подану на здобуття наукового ступеня доктора техн╕чних наук за спец╕альн╕стю 01.05.03 "Математичне та програмне забезпечення обчислювальних систем та мереж". read more... (читать далее)
Науков╕ публ╕кац╕╖ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 16 авг. 2008 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Монограф╕╖: 1. Пелещишин А.М. Позиц╕онування сайт╕в у глобальному ╕нформац╕йному середовищ╕.- Льв╕в: Вид-во Нац╕онального ун╕верситету "Льв╕вська пол╕техн╕ка", 2007.- 258с. read more... (читать далее)
Карма як елемент б╕знесу (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 08 июн. 2008 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Мова п╕де не про ?ту? карму, а про карму ? як ╕нтегрований показник авторитетност╕/популярност╕ учасника у деяких великих Веб-сп╕льнотах. На цей маленький допис мене наштовхнула тема на одн╕й з таких сп╕льнот ? рос╕йськ╕й ?Хабр╕? - http://habrahabr.ru/blog/sandbox/44060.html , де чолов╕к пропону╓ новачкам сп╕льноти карму в кредит. read more... (читать далее)
Чому я проти НЛП (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 30 мая. 2008 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя У нас на Форум╕ Р╕дного М╕ста вже к╕лька раз п╕дн╕малося питання використання НЛП ╕ под╕бних технолог╕й ман╕пулювання людьми. Пот╕бн╕ теми жваво обговорюються ╕ в ╕нших середовищах. read more... (читать далее)
Захист докторсько╖ дисертац╕╖ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 21 апр. 2008 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя 27 березня 2008 року в╕дбувся захист мо╓╖ дисертац╕йно╖ роботи "Методи та засоби позиц╕онування сайт╕в в систем╕ World Wide Web" на здобуття наукового ступеня доктора техн╕чних наук за спец╕альн╕стю 01.05.03 "Математичне та програмне забезпечення обчислювальних машин та систем". У дисертац╕╖ вир╕шено важливу науково-прикладну проблему побудови метод╕в та засоб╕в формування позиц╕╖ сайту в систем╕ ... (читать далее)
Кращ╕ м╕сця св╕ту (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 13 фев. 2008 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Простий сайт, але з досить при╓мними знимками з космосу. http://www.bestplacesofworld.com ... (читать далее)
Монограф╕я "Позиц╕онування сайт╕в в глобальному ╕нформац╕йному середовищ╕" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 30 дек. 2007 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Побачила св╕т моя авторська наукова монограф╕я "Позиц╕онування сайт╕в в глобальному ╕нформац╕йному середовищ╕", Видавництво Льв╕всько╖ Пол╕техн╕ки, 2007р. read more... (читать далее)
Подарунок для Цьоц╕ Ас╕. ICQ та ╕нтелектуальна власн╕сть. (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 02 ноя. 2007 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Найпопулярн╕шим серв╕сом митт╓вих пов╕домлень на просторах СНД була ╕ ╓ така соб╕ ICQ. Якось так ╕сторично склалося, що не мати ╕ не користати ICQ ╓ практично моветоном для активного користувача ╤нтернету в наших краях. Нав╕ть мене, що я дуже не люблю цей серв╕с, життя таки заставля╓ ╕нколи ним користати. read more... (читать далее)
╤дея, час яко╖ настав (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 07 окт. 2007 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя У продовж останн╕х рок╕в одною з найважлив╕ших задач сайтобудування ╓ задача популяризац╕╖ сайту. ╤снують р╕зн╕ п╕дходи до вир╕шення дано╖ задач╕. Проте, для б╕льшост╕ з них характерним ╓ боротьба за покращання позиц╕╖ сайту в пошукових системах. Дана задача вимага╓ досить компексного анал╕зу сайту на вс╕х етапах розв'язання. Причому анал╕зу достатньо специф╕чного ? анал╕зу не ст╕льки ?внутр╕... (читать далее)
Оптим╕зац╕я форум╕в та ╕нших форм сп╕льнот користувач╕в WWW (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 06 дек. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Оптим╕зац╕я форум╕в та ╕нших форм сп╕льнот користувач╕в WWW Дана стаття була написана ╕ лише зараз опубл╕кована у науковому в╕снику ?Льв╕всько╖ Пол╕техн╕ки?. З орган╕зац╕йних причин вона пролежала 2 роки у видавництв╕. Тому в ц╕й статт╕ ви не знайдете терм╕ну Веб 2.0, який тод╕ це просто не ╕снував. Проте, про сво╖й сут╕ стаття саме про це ? як керувати та оптим╕зовувати ╤нтернет-сп╕льноти, базове... (читать далее)
Акселератор в╕д Google (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Гугл випустив чергову цяцьку - на цей раз це програма акселератор, яка вствновлю╓ться на комп'ютер користувача як прокс╕-сервер. Призначення - оптим╕зац╕я траф╕ку користувача з метою покращення швидкод╕╖. Механ╕зм - пром╕жне кешування та компрес╕я стор╕нок на спец╕альних серверах Гугла. Тобто стор╕нки до вашого броузера доставлятимуться не напряму з╕ сайту, а через сервери Гугла. ... (читать далее)
Виб╕р спец╕альност╕. Прост╕ поради (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Я, як викладач, з великим сумом мушу в╕дзначити байдуж╕сть частини батьк╕в та д╕тей-аб╕тур╕╓нт╕в щодо вибору майбутнього фаху :( В результат╕ д╕ти поступають далеко не на т╕ спец╕альност╕, на як╕ би ╖м вартувало. Виб╕р зд╕йсню╓ться або по "модн╕й назв╕" або за ╕нерц╕╓ю. Перший випадок особливо болючий для майбутнього студента. Адже тепер в пер╕од комерц╕ал╕зац╕╖ осв╕ти кожен осв╕тн╕й заклад прагне... (читать далее)
Дуже сутт╓в╕ зм╕ни в правилах переходу на 5-й курс (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Цього року в Льв╕вськ╕й Пол╕техн╕ц╕ в╕дбулися дуже сутт╓в╕ зм╕ни у процедур╕ переведення студент╕в на 5 курс (п╕слябакалаврську осв╕ту). Думаю, аналог╕чн╕ зм╕ни в╕дбулися або в╕дбудуться у скорому час╕ ╕ в ╕нших вузах (принаймн╕ в тих, де передбачена бюджетна форма осв╕ти). Тому дуже раджу прочитати даний матер╕ал, ус╕м хто ще не знайомий з нововведеннями, але вчиться на 1-4 курсах, чи плану╓ пост... (читать далее)
Тепер я декан :) (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Учора отримав нове призначення - декана ╤нституту комп'ютерних наук та ╕нформац╕йних технолог╕й НУЛП, першого заступника директора ╤нституту. Основн╕ напрямки мо╓╖ роботи - наукова робота ╤нституту, маг╕стратура, асп╕рантура. Тобто усе що пов'язане з вищою над бакалавратом д╕яльн╕стю ╤нституту. Роботи багато, почав нею займатися ще наперед, коли призначення ще не в╕дбулося, але було план... (читать далее)
Google припинив трансляц╕ю PageRank (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Уже пару дн╕в Google припинив публ╕чну трансляц╕ю рангу стор╕нок, зокрема не в╕добража╓ться PageRank у популярному Google Toolbar та його клонах, не вида╓ться PageRank також ╕ на публ╕чних серв╕сах. Це може значити одне з двох 1 - виникла якась техн╕чна проблема (наприклад упав в╕дпов╕дний сервер Гугла) 2 - Гугл св╕домо припинив трасляц╕ю PageRank. Ц╕лком можливо - як зас╕б проти св╕домо╖ торг╕вл╕... (читать далее)
Новий "р╕дний" ресурс - Реноме (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Практично запустили (я з колегами) новий новий сайт - "РЕНОМЕ". Робота, ваканс╕╖, резюме, ринок прац╕. Розм╕щення, пошук роботи та кадр╕в. Допомога в працевлаштуванн╕ Це ╕нтернет-служба пошуку роботи та прац╕вник╕в. Спод╕ваюся додатково до даного ресурсу в скорому час╕ запустити в╕дпов╕дний ╕нформац╕йно-анал╕тичний журнал з ц╕кавим та квал╕ф╕кованим редактором (який ╕ став ╕н╕ц╕атором проекту "Ре... (читать далее)
Результати нових правил переходу на 5-й курс (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя П╕дведено п╕дсумки по вступу на повну вищу осв╕ту (5-й курс) по ╕нституту, де я ╓ деканом. Отже, завдяки новим правилам переводу студент╕в на 5 курс на бюджетне (безкоштовне) навчання змогло перейти понад 60% тих студент╕в, як╕ навчалися за комерц╕йн╕ кошти. Щоправда така ж к╕льк╕сть (в абсолютних числах) студент╕в-бюджетник╕в, що мали низький рейтинг, змушен╕ були переукласти угоди на комерц╕йне ... (читать далее)
Укра╖нський блог про кишеньков╕ комп'ютери - pda.ridne.net (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Рад╕ представити новий проект на Р╕дному -блог про кишеньков╕ комп'ютери (КПК Palm, Pocket)та смартфони На сайт╕ публ╕куватимуться новини та авторськ╕ матер╕али про КПК Палм, Покет та ╕нш╕, огляди програмного забезпечення для них тощо. Кр╕м того, сайт обслуговуватиме магазин кишенькових комп'ютер╕в (реальний), що у скорому час╕ появиться у Львов╕. ... (читать далее)
Якоб Н╕льсен: ?Пошуков╕ системи ? пиявки на т╕л╕ Вебу? (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Невелика стаття пров╕дного фах╕вця з юзаб╕л╕т╕ Веб-сайт╕в Якоба Н╕льсена Search Engines as Leeches on the Web уже встигла трохи наробити шуму. Як ╕ багато ╕нших теоретик╕в та практик╕в Веб-технолог╕й, Якоб Н╕льсен звернув увагу на те, що пошуков╕ системи часто позбавляють користувача потреби заходити на сайт, з якого отримано ╕нформац╕ю. Н╕льсен стверджу╓, що ма╓ м╕сце тенденц╕я до зм╕ни характеру... (читать далее)
Лем╕нгНет (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Лем╕нгНет - отакий терм╕н придумав, пом╕тивши, що ╕ на ФоРуМ╕ не об╕йшлося без обговорення чергового проекту для бажаючих поб╕гати натовпом на ще один "суперпроект" (а хоча чого в лапках - проект справд╕ супер, наст╕льки легко люди напевно ще н╕коли грош╕ не в╕ддавали, нав╕ть Кролика Тоб╕ ╖сти не довелося). Лем╕нгНет - мережа для лем╕нг╕в, зна╓те ╓ так╕ чар╕вн╕ тваринки, як╕ пер╕одично збираються ... (читать далее)
Зробив власну стор╕нку закладок (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Зробив власну стор╕нку закладок на в╕дпов╕дному серв╕с╕. Давно такий шукав, але знайшов лише зараз. http://www.blinklist.com/apele/ п╕дтриму╓ приватн╕ та публ╕чн╕ закладки, теги, швидко працю╓, зручний. Перед╕стор╕ю питання можна почитати тут П╕дкаж╕ть онлайн-серв╕с для збереження закладок (bookmarks) - ╤нтернет та мереж╕ - Льв╕в. ... (читать далее)
Технолог╕я AJAX та пошуков╕ системи (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Технолог╕я AJAX стр╕мко ув╕рвалася в типовий наб╕р технолог╕й формування Веб-стор╕нок ╕ зараз набува╓ ще б╕льшо╖ популярност╕. Вперше користувач╕ близько познайомилися з AJAX в нов╕й пошт╕ Google Mail (Gmail) ╕ були вражен╕ високою ╕нтерактивн╕стю Веб-стор╕нок та ╖хньою ?легк╕стю? п╕д час зм╕н. Фактично, по ╕нтерактивност╕ так╕ стор╕нки вже б╕льше сп╕вм╕рн╕ з локальними програмами ?оф╕сного? класу... (читать далее)
Ukrpost.net ? Укртелеком заклав м╕ну пришвидшено╖ д╕╖? (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Укртелеком в╕дзначився. Це вже факт. Якщо в╕рити ось цьому - http://www.broadband.org.ua/content/view/333/329/ то Укртелеком використав домени Ukrpost.net та Ukrpost.ua. Мен╕ нев╕домо на яких засадах ╕ чому домени перейшли до Укртелекому. Але таке бува╓. Не в цьому питання. Питання в ╕ншому. Ма╓ м╕сце дуже серйозне порушення ╕нформац╕йно╖ безпеки Укра╖ни. ╤ шкода, що таке порушення ╓ ╕н╕ц╕йованим ... (читать далее)
Веб 2.0 - другий шанс для Уанету (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Глобальне середовище World Wide Web на сьогодн╕ ╓ безпрецедентним ╕ ун╕кальним ╕нформац╕йним ресурсом, який об?╓дну╓ в соб╕ величезн╕ об?╓ми ╕нформац╕╖. Розвиток цього глобального середовища ╓ одним з ключових напрямк╕в глобал╕зац╕╖ та розвитку цив╕л╕зац╕╖. К╕льк╕сть користувач╕в ╤нтернет зараз у св╕т╕ сяга╓ м╕льярда ╕ продовжу╓ швидко зростати. У цьому рост╕ приймають участь традиц╕йно високотех... (читать далее)
Web 2.0 та Укра╖на. Верс╕я друга (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя Що ж таке все-таки Веб 2.0? ╤ в чому проблема Укра╖ни? Я вже був написав статтю на тему Веб 2.0 http://it.ridne.net/uaweb2 , проте стаття була написана для одного науково-популярного укра╖нського видання ╕ так ╕ застряла (поки що, спод╕ваюся) в редакц╕╖. Я змучився чекати ╕ кинув ╖╖ в Мережу. П╕сля цього я отримав непоганий зворотн╕й зв'язок в╕д читач╕в, з в╕дгук╕в яких я зрозум╕в, що далеко ... (читать далее) |
В споре рождается
Истина
Всего проголосовало: 21
Другие опросы
|
![]() |
![]() |
|
© 1995- Management Consulting, Kiev, Ukraine
- www.mchr.com.ua |