Human Resource Management Consulting, Recruitment,Selection, Personality Testing
Management Consulting, Kiev, Ukraine
Management
Consulting
HRM Consulting
Recruitment, Selection, Personality Testing
Поиск и подбор управленческого персонала
и ключевых специалистов,
психологическое тестирование кандидатов,
внедрение методов управления персоналом

Select The Best!

Вернуться |   English |   Главная |   Клиентам |   Кандидатам |   Украина - Новости |   Статьи |   Книги |   Форум |  Kiev+Job |  Разное |  Бизнес-сообщество |
e-mail Пароль запомнить меня
Опции сайта Главная Журналы Новости Сеть пользователей Объявления Рейтинг
Mac Service
Новый пользователь
Последние записи из журналов
Журналы пользователя
"Киевстар" ввел новый пакет без платы за соединение из журнала пользователя Мобильная связь
(Разместил Александр Юхименко 18 сен. 2006 г)

З 18 вересня л╕дер ринку моб╕льного зв’язку Укра╖ни компан╕я «Ки╖встар» пропону╓ сво╖м контрактним абонентам новий тарифний план «VIP», у якому в╕дсутня плата за з’╓днання (ПЗЗ).

Президент компан╕╖ «Ки╖встар» ╤гор Литовченко:

«Компан╕я „Ки╖встар“ п╕шла назустр╕ч рекомендац╕ям Антимонопольного ком╕тету Укра╖ни та запропонувала сво╖м абонентам тариф, де плата за з’╓днання в╕дсутня повн╕стю. Таким чином, компан╕я „Ки╖встар“ нада╓ можлив╕сть сво╖м абонентам обирати найб╕льш оптимальну модель тариф╕кац╕╖ залежно в╕д потреб та ф╕нансових можливостей кожного конкретного абонента».

Тарифний план «VIP»

Початковий плат╕ж при п╕дключенн╕

299 грн

Щом╕сячна абонентська плата

0,00 грн

М╕н╕мальний м╕сячний обсяг послуг зв’язку

200 грн

Плата за з’╓днання дзв╕нка

0,00 грн

Вих╕дне текстове пов╕домлення (SMS)

0,33 грн

Вих╕дне текстове пов╕домлення на номери оператор╕в зв’язку в кра╖нах ╢вропи

0,65 грн

Вих╕дне мультимед╕йне пов╕домлення (MMS)

0,75 грн

Тариф на послуги зв’язку за 60 сек.:

Вих╕дн╕ та переадресован╕ дзв╕нки (передача ╕нформац╕╖ голосом) абонентам мереж╕ «Ки╖встар», абонентам ╕нших оператор╕в моб╕льного зв’язку та абонентам оператор╕в ф╕ксованого зв’язку Укра╖ни

0,70 грн

Тарифи на м╕жнародн╕ дзв╕нки, послуги WAP ╕ традиц╕йний доступ до мереж╕ ╤нтернет з використанням технолог╕╖ GPRS, послуги «Голосова Пошта», «СтарПейдж», «Староф╕с», «Антивизначник номеру» та ╕нш╕ додатков╕ послуги в╕дпов╕дають тарифному плану «Нова Хвилина».

Компан╕я «Ки╖встар» провадить посл╕довну та зважену пол╕тику, спрямовану як на зниження тариф╕в, так ╕ на зменшення плати за з’╓днання. Так, наприклад, починаючи з 2005 року, вт╕люються р╕зноман╕тн╕ акц╕╖ з наданням безкоштовних хвилин на розмови нових ╕ вже ╕снуючих абонент╕в мереж╕ «Ки╖встар». При цьому, при використанн╕ абонентами таких акц╕йних хвилин, ПЗЗ (плата за з’╓днання) не нарахову╓ться.

Источник: Киевстар

Ключевые слова: киевстар | пзс | план "vip" | плата за соединение

Добавить комментарий

Вернуться   Search Engine Optimization Вперед

© 1995- Management Consulting, Kiev, Ukraine - www.mchr.com.ua
Последнее обновление:

KMindex Rambler's Top100
= =
= eXTReMe Tracker